Viata de studenta in Grozavesti

12 comentarii:

Mauricia spunea...

Poza e formidabila. Fata care care este "inculata" e in pragul placerii, are pe chip ezitarea dinainte de a se abandona orgasmului si parca isi retine primul chiot.

Schite spunea...

hahahaaa Doamne:)) sunt eu nebuna dar asa ceva nu as face niciodata....totusi unde e respectul fata de tine??!!! naspa...aiurea....bleah!!

Marian spunea...

:))))) foarte tare!!! ce viata...

admin spunea...

@conia - pai tocmai ala e respectul ei fata de propiul corp , a avut fata o necesitate orgasmica si si-a realizat-o... :)
Dupa tine cum trebuia procedat , intalnire la ceas la Universitate , o pizza , o sticla de vin rosu cumparat din market pt acasa , niste petale de trandafiri si niste lumanarele si mozoleala multa pe post de preludiu pana ejacula parteneru' inainte sa se dezbrace ?

admin spunea...

@Mauricia- putea sa chiuie in voie , colegul de camera avea castile pe urechi .Depinde acum si daca asculta ceva sau erau la deruta... :)

Bianca spunea...

Haha..ce tare..ma distreaza ala de la calc :) saracul cred ca inghite in sec acolo :)) saracul:)

admin spunea...

O fi student la teologie...

Schite spunea...

dragule...crede-ma ca am facut multe traznai la viata mea si nu sunt genu cu lumanarele etc....stiu ce vreau si cand vreau fac! dar cum naiba sa ti-o tragi in camera de fata cu colegii, eventual aia era in camera la baieti...un pic de intimitate;) si respect fata de restu daca nu fata de tine ca fata:)

admin spunea...

Probabil ca impulsul de moment a fost mai puternic decat jena fata de colegi ...

Anonim spunea...

lol, pe voi va deranjeaza ca si-o trage cu ala de fatza. dar ca si-au facut poza nu ziceti nimic? :))

Mavis spunea...

E la moda acum sa faci sex si cu alte persoane prin camera. Poate cel de la pc isi astepta randul, poate tipa face bani din asta;)

admin spunea...

Cel mai avantajos e sa faci cu administratorul , mai te scoti cu chiria... :)