Da da , Fuego, de ziua ta...Fuego , nepotul preferat al tuturor babornitelor din Romania isi serbeaza ziua de nastere unde altundeva decat la OTV . Cu okazia asta ii urez la cat mai multe fane pensionare si fani OTV care le curge scuipatul din gura si ii dedic melodia Parazitilor "De ziua Ta " !

6 comentarii:

Bianca spunea...

Raule!!!:P

admin spunea...

Sunt rau ca am zis de fanii OTV ca le curge scuipatu' din gura ? :)

Blog de cartoteca spunea...

Nu in principiu esti rau ca scrii okazie in loc de ocazie precum fanii OTV

Si esti rau pentru adresa siteului. Ai un domeniu, atunci te duci in setarile blogspotului si treci blogspotu pe el sa nu pui tubely.ro.blogspot.com ( bine daca ma duc mai in urma puteai alege altceva in loc de tubely ) adica asa nu si sa iti apara tubely.ro adica asa mai merge.

Anonim spunea...

Da, da , fue si se duse ziua lui , ma intreb de ce s o fi miorlaind asa cand vorbeste sau canta?In principiu n am nmk cu saracul baiat dar parca prea face pe inocentul , exagereaza cu puritatea si devine enervant.Da da..

admin spunea...

@Darias- de obicei membrii dint-o anumita comunitate care foloseste sistemul de operare ms-DOS miorlaie in halul asta ... La ce susces are la babornite e greu de catalogat ca gay sau ca gerontofil.Sa fie la el !

Bogdan Tătulea spunea...

Pe aceeaşi temă: http://foamea10.blogspot.com/2010/04/fuego.html